Події
26 березня 2018
Порваний рот та обпалені статеві органи: 2-річну дитину закатували до смерті
Районний суд Чернігова заарештував Назара Красулю, підозрюваного у заподіянні 2-річній дівчинці смертельних травм.
news-image

Новозаводський районний суд Чернігова заарештував Назара Красулю, підозрюваного у заподіянні 2-річній дівчинці смертельних травм. Його триматимуть під вартою упродовж 60 діб, пише «Є!» з посиланням на Gаzeta.

Поліцейські отримали з одного з сіл району повідомлення про раптову смерть малолітньої дитини. Згодом було встановлено, що дівчинка померла від тяжких тілесних ушкоджень — набряку головного мозку та субдуральної гематоми.

Дитину ховали всім селом. Місцеві розповідають, що в неї порваний ротик, розірвані та обпалені статеві органи, численні переломи та гематоми. Її катували і ґвалтували, повідомляють активісти #С14_Чернігів.

У загиблої дівчинки є старша 5-річна сестра. Нині вона перебуває в лікарні, на дитині немає живого місця. Люди розповідають, що її також ґвалтували і били. Дівчинка боїться чоловіків. Дітей не випускали на вулицю впродовж 3 місяців. Соціальним службам до того не було жодного діла. Алкоголічка-мати справно щомісяця отримувала 7 тисяч гривень і пропивала їх із садистом власних дітей.

Активісти вимагають ексгумації тіла та проведення повторної незалежної експертизи із залученням експертів з обласного центру. Позбавлення матері батьківських прав та притягнення її до відповідальності як співучасниці тяжких злочинів. Довічного ув'язнення для Назара Красулі. Звільнення та притягнення до відповідальності директора Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ніжинської РДА Олени Подпоріної. Якщо реакції не буде — обіцяють влаштувати масові акції протестів.

Читайте також:Батьки півроку тримали 13-річну дочку у шафі

Читайте також:У Тернополі батько намагався викрасти дитину прямо зі школи (відео)