Події
26 березня 2018
Біля посольства Польщі п’яні чоловіки побили нацгвардійця
Одному із нападників вдалося втекти.
news-image

Вчора, близько 22:55 по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Богдана Хмельницького невідомі побили нацгвардійця, який несе службу з охорони дипломатичної установи. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

"Невдовзі поліцейські затримали 27-річного чоловіка, громадянина іншої держави, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Його спільника розшукують. Від надання будь-який пояснень чоловік відмовився, посилаючись на статтю 63 Конституції України", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Встановлено, що між військовослужбовцем і молодиками виник словесний конфлікт, після якого сталася бійка. За попередньою інформацією, нападники перебували у стані алкогольного сп'яніння.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Підозрюваного затримали.

Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. На даний час встановлюються всі обставини інциденту. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також: Влада на місцях завищує комунальні тарифи - Нацкомісія