Суспільство
27 березня 2018
У Миколаєві нетвереза жінка викинула з моста у річку власну дитину
Рятували дев’ятимісячне немовля з крижаної води і патрульні, і медики, і громадяни, і працівники ДСНС.
news-image

У Миколаєві, 26 березня близько 21:00 люди почули, як жінка кричить, що кинула у річку з моста свою дитину, передає «Є!» із посиланням на прес-службу МВС.

Зазначається, що екіпаж патрульних прибув за лічені хвилини. Немовля не встигло потонути, врятував зимовий комбінезон, але течією його віднесло від місця падіння. Терміново поліцейські взялись до пошуків хлопчика.

"Побачив дитину лейтенант поліції Андрій Білоус. Патрульний, не зволікаючи, покликав на допомогу громадян, які були на човновій станції. Вони швидко спустили човен на воду, допливли до дитинки, дістали із крижаної води та передали поліцейському, який кинувся у річку, аби швидше загорнути маленького у свою службову куртку. У цей час саме приспіли лікарі швидкої", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Зараз немовля перебуває у лікарні. Медики борються за його життя та надають усю необхідну допомогу.

Зі слів родички зловмисниці встановлено, що раніше жінка неодноразово висловлювала наміри викинути свою дитину або з вікна багатоповерхівки, або ж із мосту. Сьогодні, посварившись зі своїм чоловіком та будучі у нетверезому стані, горе-матір здійснила свої наміри.

Жінку затримали та доставили до відділку. ЇЇ дії слідчі кваліфікують, як замах на вбивство малолітнього (ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). 40-річній зловмисниці загрожує покарання аж до довічного ув’язнення.

Читайте також: 17-річна дівчина інсценувала власне викрадення, щоб вимагати з матері викуп 100 тис. гривень