Події
27 березня 2018
Трагедія у Росії спровокувала масштабні перевірки в Україні
Державна служба з надзвичайних ситуацій здійснить перевірки понад 25 тисяч будівель щодо дотримання правил пожежної безпеки.
news-image

Державна служба з надзвичайних ситуацій здійснить перевірки понад 25 тисяч будівель щодо дотримання правил пожежної безпеки в українських торговельних центрах через трагедію, яка сталася в російському Кемерово. Про це повідомляє Експрес, пише «Є!».

Згідно із річним планом ДСНС заходів державного нагляду на 2018 рік, в цьому році будуть проведені перевірки на дотриманння правил пожежної безпеки в торговельних центрах України. Зокрема, у квітні "тест на безпеку" буде походити торговий центр "Мандарин Плаза", у червні – гіпермаркети "Ашан".

У серпні планують перевірити дитячий розважальний центр "Скай Парк" в "Дрім Тауні" та "Скаймол". Ще в грудні минулого року уряд скасував мораторій на перевірку бізнесу. Надзвичайники вже встигли навідатись у столичну "Оушен Плазу" та "Гранд Плазу" в Дніпрі.

Читайте також:Стало відомо, які торгові центри ДСНС перевірить на дотримання правил пожежної безпеки

Читайте також:Гідранти не працюють, виходи захаращені: охоронець, що вимкнув сигналізацію, розповів про порушення пожежної безпеки в ТЦ Кемерові