Події
10 лютого 2015
Міліція затримала злочинців, які готували напади на Володимира Зеленського та його сім'ю
Раніше вони підпалили автомобіль Зеленського
news-image

Співробітниками міліції знешкодили злочинну група у складі сімох осіб, які готували акти насильства щодо лідера шоу проекту "95 квартал" Володимира Зеленського та членів його сім'ї.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на слова народного депутата від "Народного фронту" Антона Геращенко.

"УБОЗ Харківської області спільно з ГУБОЗ МВС затримано злочинну групу з 7 осіб, один з яких за оперативними даними, має зв'язок з главою представництва Чеченської республіки. Ця група протягом півроку збирала інформацію стосовно Володимира Зеленського та членів його сім'ї, як у Києві, так і в Кривому Розі, звідки Володимир родом. 10.12.14 року цією групою було здійснено підпал автомобіля яким користувався Зеленський", - пише Геращенко.

З метою не допущення подальшого знищення майна, а також можливого фізичного усунення Зеленського та його рідних, було прийнято рішення про затримання даної групи.

Читайте також:У Росії порушили кримінальну справу проти Зеленського та Роговцевої

"При проведенні обшуків в домоволодіннях затриманих вилучено великий арсенал зброї. Також затримані обгрунтовано підозрюються в 11 епізодах шахрайства в особливо великих розмірах. На даний період три людини заарештовано і 4 затримані сьогодні", - пише нардеп.

Слідчо оперативні заходи тривають.