Війна
28 березня 2018
За минулу добу в АТО жоден з українських військовослужбовців не постраждав, – штаб
Зі стрілецької зброї противник відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО неподалік Широкиного, Шахти Бутівка та Кам’янки.
news-image

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 32 обстріли позицій сил АТО, однак внаслідок ворожого вогню жоден військовослужбовець не постраждав.

Зокрема на Луганському напрямку з 82 мм мінометів агресор вів вогонь по захисниках населеного пункту Новолуганське, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів тричі по наших укріпленнях поблизу Луганського, – йдеться у повідомленні штабу АТО, пише «Є!» з посиланням на Інформатор.

Також великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю противник застосував неподалік Зайцевого.

На Донецькому напрямку з гранатометів різних типів обстріляні українські позиції в Опитному, Новотроїцькому, Лебединському, Старогнатівці, Мар’їнці та Гнутовому.

Великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю окупанти застосовували по оборонцях Авдіївки, Талаківки, Павлополя та Водяного, а БМП – по наших укріпленнях в Пісках.

Крім цього зі стрілецької зброї противник відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО неподалік Широкиного, Шахти Бутівка та Кам’янки.

Нагадаємо, за три минулі доби бойовики російсько-окупаційних військ понад 100 разів порушили режим припинення вогню та вчергове зірвали розведення сил і засобів сторін у Станиці Луганській.

Читайте також:Скільки ще триватиме війна на Донбасі: думка військового експерта

Читайте також:Бойовики провели 13 обстрілів з мінометів, кулеметів і гранатометів – штаб АТО