Події
30 березня 2018
Корупція підриває довіру іноземних інвесторів до України - посол Франції
Українській владі ці факти відомі, вони навіть не заперечують їх існування.
news-image

Французькі компанії, які працюють в Україні, час від часу стикаються з корупцією - це підриває довіру іноземних інвесторів.

Про це заявила надзвичайний і повноважний посол Франції в Україні Ізабель Дюмон в інтерв'ю телеканалу "1+1", пише «Є!» з посиланням на УП.

"Є приклади, коли наші компанії стикаються з проявами хабарництва, дуже стурбовані цим, розповідають і посольству, і бізнес-омбудсмену. Це проблема, з якою ми змушені стикатися щодня, спільно, до речі, з представниками української влади", - розповіла посол.
"Не можна сказати, що українська влада не допомагає цій роботі. Є в складі українського керівництва люди, які прекрасно розуміють, намагаються сприяти, бо усвідомлюють, що без довіри і не буде тих інвестицій, які так потрібні всім", - зазначила Дюмон.
 Вона також підкреслила, що були випадки, коли французькі компанії ставали жертвами рейдерських атак.
"Українській владі ці факти відомі, вони навіть не заперечують їх існування. І коли відбувається такий рейд проти якоїсь компанії, а суддя стає на бік цих рейдерів, ви розумієте наслідки в плані довіри з боку іноземних інвесторів до України?", - наголосила посол.

Читайте також:Інститут раку «роздерибанив» 10 мільйонів, – Центр протидії корупції

Читайте також:Щоб Україна вижила і розвивалась, корупцію потрібно викорінити, - держдеп США