Події
30 березня 2018
Ми зможемо кожного року будувати п'ять якісних летовищ у державі - Омелян
Міжнародний аеропорт Бориспіль готовий відкрити окремий термінал для лоукостів.
news-image

В державному бюджеті наступного року необхідно передбачити 10 мільярдів гривень на ремонт і будівництво нових злітних смуг.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян в Івано-Франківську на спільному виїзному засіданні "Розвиток транспортної інфраструктури Карпатського регіону України як ключова умова його соціально-економічного зростання", інформує «Є!», з посиланням на epravda.com.ua.

"З наступного року в бюджеті України добре було б передбачити 10 мільярдів гривень на ремонт і будівництво нових злітних смуг. Якщо ми будемо мати ці гроші, ми зможемо кожного року будувати п'ять якісних летовищ у державі - це створення нової інфраструктури, нової якості і сервісу для українців", - сказав Омелян.

Він висловив сподівання що цю ініціативу депутатів Верховної Ради підтримують Прем'єр-міністр і Президент.

Також Омелян привітав українців з входженням компанії Ryanair на ринок перевезень України і наголосив, що наступна мета, щоб "українських летовищ було не 3, 5, 10, а 20, 30 і 50".

Нагадаємо, Міжнародний аеропорт Бориспіль готовий відкрити окремий термінал для лоукостів.Читайте також:Ryanair може літати в 6 українських міст

Читайте також: Wizz Air відкрив три нових напрямки з аеропорту Львів
Читайте також: Ryanair може літати в 6 українських міст