Війна
31 березня 2018
Проросійські терористи таємно стягують танки до лінії зіткнення
Спостерігачі місії провели перевірку місць відведеної техніки.
news-image

Проросійські терористи, використовуючи режим "великоднього перемир’я", продовжують приховано переміщати військову техніку та озброєння до лінії зіткнення.

Про це інформує речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк на брифінгу, передає «Є!» посилаючись на 24 Канал.

Використовуючи режим перемир’я, бойовики окупаційних військ продовжують приховано зосереджувати військову техніку та озброєння. Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що у районах населених пунктів Чистякове, Олександрівка та Круглик спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ підтверджено факт розташування 14 танків, а у районі населеного пункту Золоте – 9 одиниць БМП-1, – прокоментував Гуцуляк.


Він зазначив, що спостерігачі місії провели перевірку місць відведеної техніки. У результаті перевірки виявили відсутність 18 танків, 9 мінометів калібру 82 міліметрів та 15 одиниць протитанкових гармат МТ- 12.

За його даними, на Світлодарському напрямку зафіксували переміщення техніки бойовиків до лінії зіткнення у кількості 14 БМП та 6 одиниць тентових вантажівок.