Суспільство
2 квітня 2018
Луценко заробив за рік 1,3 млн гривень і безоплатно живе в будинку свого тестя
У генпрокурора немає власного житла та автомобіля.
news-image

Генеральний прокурор Юрій Луценко задекларував 1 302 001 гривень доходу і подарунок від сина на близько 300 тис гривень за 2017 рік.   Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передає «Є!» із посиланням на Українські Новини.

Луценко одержав зарплату 1,3 млн гривень, і подарунок у негрошовій формі на суму 119 350 гривень і 170 тис гривень від сина Олександра.

У генпрокурора немає житла, але його дружина - заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко - володіє квартирою в Києві, житловим будинком і земельною ділянкою в Рівненській області.

Генпрокурор на праві безоплатного користування живе в будинку свого тестя - Степана Нарембіка - у селі Стоянка біля Києва.

Він задекларував колекцію книг і книжкові шафки.

У голови правоохоронного відомства також немає власного автомобіля - у його користуванні тільки службова Toyota Camry.

При цьому в його дружини є 2 автомобілі - Mercedes-Benz GL 500 2014 року випуску, а також Toyota Land Cruiser 2010 року випуску, що у викраденні.

На рахунку в банку в генпрокурора 1,3 млн гривень, 11 тис. доларів і 2 960 євро, при цьому готівкою він зберігає 10 тис. гривень.

Луценко задекларував 200 тис. гривень видатків на благодійну допомогу на виготовлення пам'ятника борцям за свободу в Дубно Рівненської області, 350 тис. гривень витратив на благодійну допомогу для виготовлення протезів і майже 100 тис. гривень витратив на авіаквитки.

Читайте також: Парубій підписав дві постанови щодо Росії