Події
4 квітня 2018
Президент України передав Нацполіції сучасні катери та автомобілі
Значна частина з них – це автомобілі українського виробництва.
news-image

10 патрульних катерів та більше ста автомобілів Президент України Петро Порошенко передав у підрозділи поліції дев’яти регіонів, інформує «Є!», з посиланням на trueua.info.

За словами Президента України Петра Порошенка, Нацполіція поступово розвивається в європейську структуру, яка має надавати і вже надає якісний правоохоронний сервіс. Щодня на дороги виходить більше 3 тисяч автопатрулів. Під охороною патрульних поліцейських знаходиться більше 6,5 тисяч кілометрів доріг міжнародного та національного значення.

Петро Порошенко наголосив, що сьогодні відбувається посилення поліції ще 102 новими автомобілями. Значна частина з них – це автомобілі українського виробництва. Президент також зазначив, що для якісного та своєчасного надання допомоги громадянам ті підрозділи поліції, які мають вихід до морських та річкових акваторій, отримують новий сучасний водний транспорт.

Зокрема, йдеться про 10 патрульних багатофункціональних катерів, які завдяки своїм технічним характеристикам допоможуть поліцейським забезпечити повноцінно охорону громадського порядку і протидіяти злочинам на воді. Ця робота відбуватиметься у тісній координації з наземними підрозділами патрульної поліції.

«Хочу подякувати кожному українському поліцейському, який в дуже непростих умовах, з ризиком для здоров’я та життя, інколи не менше, аніж наші воїни на фронті, сьогодні захищає мир та спокій України. Ви маєте заслужену довіру українського народу, ви є символом реформ і змін. Велика подяка вам за це», – наголосив Президент України.

Читайте також: Неповнолітня донька запорізького губернатора одержала майже 4 млн від відчуження рухомого майна