Політика
5 квітня 2018
Канада хоче бачити більш злагоджену роботу антикорупційних органів, - посол Ващук
Україна має якнайшвидше скасувати норму про е-декларування громадських активістів.
news-image

Канада хоче бачити більш злагоджену роботу антикорупційних органів України, зазначив посол Канади в Україні Роман Ващук, пише «Є!» з посиланням на Інтерфакс.

"Звісно, в ідеалі, в тих структурах, які ми підтримуємо (антикорупційні органи), ми б хотіли бачити злагоджену роботу цих механізмів, виважені людські відносини, оцінки одне одного", - сказав Р.Ващук агентству "Інтерфакс-Україна" у Вінниці в четвер.

Він наголосив, що не хоче втручатися в адміністративні справи України, але зазначив, що і Національне антикорупційне бюро, Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Нацагентство з питань запобігання корупції (НАЗК) і в майбутньому Антикорупційний суд зможуть ефективно функціонувати за стабільних адміністративно-правових відносин між ними.   

"Що швидше це статися, то краще", - додав В.Ващук. Крім того, посол зазначив, що Україна має якнайшвидше скасувати норму про е-декларування громадських активістів. "Я вітаю, що вчора антикорупційний комітет підтримав два законопроекти, і я сподіваюся, що якнайшвидше їх розглянуть і цю ситуацію розв'яжуть", - наголосив посол.

Читайте також:Корупція підриває довіру іноземних інвесторів до України - посол Франції