Суспільство
6 квітня 2018
Понад 160 міст та сіл України передають показання лічильників через Viber
Вибір платформи не випадковий: на сьогоднішній день Viber встановлений, практично, у кожного другого українця.
news-image

Мессенджер Viber використовують понад 160 населених пунктів України, для збору показників квартирних лічильників холодної та гарячої води, згідно з даними на початок березня 2018 року, повідомляє прес-служба Viber в Україні, пише «Є!» з посиланням на Mind.

Починаючи з 2017 року месенджер використовують для збору інформації 15 водопровідних підприємств у Київській, Миколаївській, Дніпропетровській, Житомирській, Харківській, Полтавській, Черкаській, Херсонській, Львівській, Чернівецькій та Сумській областях. Вибір платформи не випадковий: на сьогоднішній день Viber встановлений, практично, у кожного другого українця.

Для надання інформації через Viber користувачеві необхідно зберегти вказаний на офіційному сайті підприємства номер у списку контактів та відправити до відповідного чату номер особового рахунку, або адресу користувача (вулиця, будинок, квартира), прізвище власника будинку, або квартири, і поточні показники. Ці дані необхідні для складання коректної квитанції на оплату.

Нагадаємо, у вересні 2017 року «Київводоканал» запустив у Viber спеціального чат-бота для збору свідчень лічильників. Щоб скористатися цією послугою, досить знайти паблік-аккаунт підприємства або за посиланням перейти до чату і слідувати вказівкам бота.

Читайте також:Індивідуальні теплові пункти допоможуть щомісячно заощаджувати 200 тисяч грн. на будинок

Читайте також:Зросли тарифи на електроенергію для промисловості