Війна
8 квітня 2018
За минулу добу бойовики 42 рази обстріляли позиції ЗСУ, поранено одного військовослужбовця – штаб
Бойовики 42 рази обстріляли українських військових.
news-image

7 квітня бойовики 42 рази обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ), один військовослужбовець дістав поранення, повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати великоднє перемир’я, здійснивши 42 обстріли позицій українських захисників, – зазначили у штабі.

На донецькому напрямку під вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї потрапили укріплення українських військових поблизу Кам'янки, Талаківки і Водяного, ідеться в повідомленні. Із гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників Авдіївки і шахти "Бутівка". Великокаліберні кулемети застосували по захисниках Пищевика, протитанковий ракетний комплекс – у районі Талаківки, а неподалік Широкиного, Славного і Павлополя бойовики вели снайперський вогонь. Зі стрілецької зброї обстріляли укріплення ЗСУ у районі Славного, Павлополя, Красногорівки, Широкиного, Гнутового і Пищевика, розповіли у штабі.

У прес-центі зазначають, що на луганському напрямку бойовики з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по українських опорних пунктах під Луганським. Також із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли захисників Малинового.

Унаслідок ворожого вогню один український воїн зазнав поранення. Нашого захисника доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу, – повідомили у штабі АТО.