Події
10 квітня 2018
Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні
11-13 квітня у західних, Житомирській, 13 квітня і у більшості районів Вінницької області очікується надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.
news-image

У районі Чорнобиля надзвичайний рівень пожежної небезпеки 11-13 квітня в Україні очікується високий та надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), пише «Є!» з посиланням на РБК

"11-13 квітня у західних, Житомирській, 13 квітня і у більшості районів Вінницької області очікується надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки; на решті території України переважатиме високий (4 класу) рівень пожежної небезпеки", - йдеться у повідомленні. Крім цього 11 квітня у північних та центральних районах Київської області, 12-13 квітня по області очікується високий (4 класу), а в районі Чорнобиля надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки. У столиці 11-13 квітня очікується високий (4 класу) рівень пожежної небезпеки. "Фахівці закликають киян максимально обережно поводитися з вогнем, особливо в лісопаркових зонах, і нагадують про правила поведінки у разі виникнення пожежі", - зазначають у КМДА.

Зокрема радять не панікувати та після виходу із осередку пожежі повідомити місцеві органи влади та пожежну службу про місце, розміри та характер пожежі. 

Нагадаємо, 8 квітня у Київському зоопарку за адресою вул. Зоологічна, 2 сталася пожежа. Тварин із приміщення, де виникло загоряння, було евакуйовано.

Читайте також:Нова масштабна пожежа в Росії: спалахнув деревообробний завод (фото)

Читайте також:На Тернопільщині молоковоз перекинувся і загорівся: водій дивом лишився живим (відео)