Війна
11 квітня 2018
На Донбасі поранено четверо українських воїнів - штаб АТО
Зведення прес-центру штабу АТО за 10 квітня 2018 року.
news-image

Унаслідок ворожого вогню четверо українських воїнів зазнали поранення та один військовослужбовець отримав бойове травмування. Постраждалих захисників доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО, передає «Є!»

Також повідомляється, що минулої доби бойовики продовжили ігнорувати режим повного припинення вогню. Агресор здійснив 64 обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому озброєння заборонене Мінськими угодами.

"Зокрема на Донецькому напрямку під вогонь із заборонених 120 мм мінометів потрапили наші укріплення поблизу Бердянського, Лебединського, Широкиного, Водяного, Пісків, Кам’янки, Авдіївки та Шахти «Бутівка». Також поблизу Водяного, Пісків та Кам’янки бойовики вели вогонь з танків, а в районі Пісків, Талаківки, Лебединського та Шахти «Бутівка» – з мінометів калібру 82 мм", - йдеться в зведенні.

Гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю окупанти застосували по захисниках Лебединського, Авдіївки, Старогнатівки, Талаківки, Мар’їнки, Кам’янки, Гнутового, Красногорівки, Водяного, Шахти «Бутівка», Опитного, Новотроїцького та Павлополя, озброєння БМП – по оборонцях Пісків, Гнутового та Красногорівки, а поблизу Широкиного – протитанковий ракетний комплекс.

"На Луганському напрямку із 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів агресор обстрілював наші укріплення поблизу Новоолександрівки, а озброєння БМП – застосував в районі Луганського", - повідомляє прес-центр.