Євробачення-2018: коли відбудеться конкурс
Місце проведення пісенного конкурсу "Meo Arena" в Лісабоні.
news-image

Конкурс пісні "Євробачення" проводиться щорічно серед країн-членів Європейського мовного союзу. У 2017 році конкурс проводився в столиці України, де здобув перемогу Сальвадор Собрал з Португалії. У 2018 році містом, що приймає Євробачення, буде столиця Португалії – Лісабон, передає «Є!» із посиланням на Українські Новини.  

За даними Європейського мовного союзу, півфінали Євробачення-2018 відбудуться 8 та 10 травня, а гранд-фінал – 12 травня 2018 року.

Місце проведення пісенного конкурсу "Meo Arena" в Лісабоні.

За підсумками Національного відбору на Євробачення-2018, Україну на конкурсі представлятиме співак MELOVIN з композицією Under The Ladder.

Справжнє ім'я MELOVIN – Костянтин Бочаров. 11 квітня співакові виповнився 21 рік. Народився Бочаров в Одесі, в родині бухгалтера та водія. Тяга до музики була у нього з самого дитинства. MELOVIN був єдиним у шкільному хорі, брав участь у постановках і писав сценарії.

В 2015 році Бочаров поступив у Київський інститут музики ім. Р. М. Глієра і взяв участь у шостому сезоні талант-шоу Х-Фактор. Бочарову вдалося здобути перемогу в шоу.

Вперше MELOVIN взяв участь у Національному відборі на Євробачення в 2017, однак посів тоді третє місце, а Україну в Києві представили O. Torvald.

З другої спроби в 2018 році Бочарову вдалося стати лідером фіналу Нацвідбору і отримати 6 з 6 балів від телеглядачів, а від журі – 5 з 6.

MELOVIN виступить в Лісабоні 10 травня у другому півфіналі Євробачення