Події
13 квітня 2018
Суд відклав розгляд позову Саакашвілі до Порошенка щодо позбавлення громадянства
Рішення було ухвалено через проблеми зі здоров'ям в однієї з суддів.
news-image

Касаційний адміністративний суд Верховного суду України переніс на 20 квітня розгляд позову екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі до президента України Петра Порошенка про незаконність указу про позбавлення його українського громадянства, передає «Є!» із посиланням на"Інтерфакс-Україна".

Як повідомив адвокат Руслан Чорнолуцький, рішення було ухвалено через проблеми зі здоров'ям в однієї з 5 суддів колегії, якій 12 квітня була викликана на будинок "швидка допомога".

Р.Чорнолуцький зазначив, що якщо стан здоров'я судді не покращиться і наступне засідання також не відбудуться, то через систему автоматичного розподілу справ слід обрати іншого суддю, який замінить хвору.

Адвокат вказав, що в п'ятницю в суд прибули три свідка, які були заявлені адвокатами М.Саакашвілі, а саме три чиновника Державної міграційної служби України: співробітник департаменту ДМС України, який займається питаннями громадянства, співробітник управління ДМС України в Київ і співробітник Шевченківського районного управління ДМС України в Києві.

Р.Чорнолуцький сподівається, що на наступних засіданнях захист М.Саакашвілі зможе поставити цим свідкам всі бажані питання.

Читайте також: На Рівненщині водій Renault Megane збив на смерть 17-річну дівчину