Події
13 квітня 2018
У Луганській області робітника за «неякісний» ремонт посадили на ланцюг і змушували копати город
Чоловіка посадили в нашийнику на ланцюг.
news-image

13 квітня у відділ поліції міста Рубіжне Луганської області звернувся місцевий житель, який повідомив, що його три доби тримали в нашийнику на ланцюгу, били, кололи ножем і примушували виконувати роботу по господарству в якості покарання за нібито неякісно виконаний ремонт. Про це повідомили в прес-службі поліції, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

"Слідчі слідчого управління та Рубіжанського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури за участю оперативних працівників карного розшуку та управління по боротьбі з торгівлею людьми провели процесуальні дії, спрямовані на документування та збір доказів злочинної діяльності власників будинку та підсобних робітників, які за наказом господарів незаконно утримували та знущались над двома своїми ж колегами-заробітчанами", - зазначається в повідомленні.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі) Кримінального кодексу України.

Наразі встановлені організатор злочину – власниця будинку, а також усі учасники кримінального правопорушення. Продовжується проведення слідчих дій, встановлюються усі обставини події та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Читайте також: В Одесі батько посадив на ланцюг 27-річну доньку