Політика
17 квітня 2018
«Під час мажоритарних виборів мене обливали всім можливим брудом» - нардеп Руслан Богдан
Політик попередив про брудні технології, що будуть використані під час майбутніх президентських виборів.
news-image

На думку нардепа фракції "Батьківщина" Руслана Богдана, в Україні настільки заполітизоване суспільство, що передвиборчі перегони ніколи не припиняються. А однією з ознак українських виборів є використання так званих "брудних" технологій. Про це політик сказав в ексклюзивному коментарі журналісту видання "Єдність".
За словами нардепа, він особисто став об'єктом брудного антипіару під час виборів на мажоритарному окрузі.

"Мене обливали всім, чим можна, і чим не можна. Так само було і під час президентських виборів у 2009 році. Можливо, українці й не хотіли обирати зека президентом, але обрали через те, що бруд та звинувачення були вилиті на одного з кандидатів-лідерів. Тому у людей, які вірять журналістам, засобам масової інформації, закралася якась підозра, навіть, якщо вони не були переконані у тому, що говорилося.

Тоді був обраний Янукович, і змінився хід історії. Наразі ми бачимо, що сталося із країною. Правління Януковича відкинуло Україну назад на кілька десятків років. Потім - революція, гибель людей, війна - це результат того, що використовувалися брудні технології. А якби був інший президент - зараз ми мали б зовсім іншу ситуацію", - вважає Руслан Богдан.

Політик зауважив, що українські виборці - "розумні люди, які думають", проте, коли авторитетна для них людина робить якусь заяву, вони не знають всієї брудної гри та кулуарних домовленостей, тому й вважають, що ця "особа" каже правду.
Нардеп впевнений, що на наступних президентських виборах "найбрудніші" технології знову будуть використані.

"Я знаю, що в Адміністрації Президента створена дуже потужна група технологів, "брудних" піарників, які професійно спеціалізуються саме на цьому", - заявив Руслан Богдан, зазначивши, що, зокрема, будуть намагатися дискредитувати лідерів, які мають першість у рейтингах.

 

"Навіть ті лідери, які посідають у президентських рейтингах перші позиції, будуть використовуватися політтехнологами, які працюють в Адміністрації Президента. І теж будуть виливати бруд на лідера. Завжди лідер знаходиться під ударом в першу чергу. І ми нікуди від цього не подінемося", - наголосив політик.

Нардеп закликав українських виборців більш виважено сприймати інформацію, і пам'ятати історію.

"Ми знову можемо стикнутися з тим, що у нас не буде президента. Бо наразі у нас немає голови держави, що опікується народом. Президент має «жити країною», а якщо він думає про власну компанію, відпочинки під іншими іменами - це не дуже етично щодо людей, які, зокрема, отримують по 2 тисячі зарплати. Це етично для тих людей, які керують, наприклад, Нафтогазом і отримують 2 млн на місяць. Не дай, Боже, нам знову помилитися", - висловився Руслан Богдан.