Події
18 квітня 2018
Донька загиблої у Кривому Розі жінки не може простити собі загибель матері
Більшість загиблих ховатимуть завтра, організацію поховань взяло на себе металургійне підприємство.
news-image

Кількість загиблих у криворізькій автотрощі зросла до 9. У лікарні помер один із травмованих. Місто в жалобі. Зараз у лікарні залишаються 14 потерпілих, одна людина у вкрай тяжкому стані в реанімації. За життя 38-річного механіка Віталія Міщенка добу боролись лікарі, але близько 10 години ранку чоловік помер, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Більшість загиблих ховатимуть завтра, організацію поховань взяло на себе металургійне підприємство, де вони працювали. На державних установах та органах місцевого самоврядування приспущено державні прапори, у місті скасовано усі розважальні заходи.

Дівчина, яка гірко плакана на місці аварії і стала символами страшної трагедії - Катерина Коротич. ЇЇ мати Алла була в цей день у злощасній маршрутці, вона їхала на зміну. Жінка загинула одразу. І тепер донька не може пробачити собі, що не вмовила свою п'ятдесяти восьми-річну маму піти на пенсію.

«З самого дитинства, коли я бачила, що вона на трьох роботах - з 10 років -15 років, я все не могла дочекатися моменту, коли ж я нарешті стану на ноги і мамі тепер буду допомагати. Але вона не погоджувалася. Я її так просила і мені так хотілось, щоб їй допомогти, щоб вона пожила для себе, щоб вона подорожувала», - каже Катерина.


Люди у місті приголомшені. Вони несуть на місце аварії  квіти та свічки. Серед них чимало родичів загиблих, їм зараз найгірше. Поруч чергує швидка. Лікарі допомагають заспокійливим.

Нагадаємо, що трагедія на перехресті трапилася близько 6-ої ранку. Водій «Мазди» поспішав на автовокзал із сином. Проігнорувавши дорожні знаки і вилетів із другорядної дороги та врізався в маршрутку, в якій було понад 20 людей. Від потужного удару вона вилетіла на зустрічну смугу та зіткнулася з автобусом.  Всі загиблі працювали на одному підприємстві, сьогодні тут вивішують їхні фото. На комбінаті вже пообіцяли взяти на себе організацію поховань. І виплатити родинам загиблих по сто тисяч гривень. Збирають гроші і їхні колеги

«Це жахлива трагедія, мені просто важко підібрати слова. Ми забезпечимо всіляку підтримку та допомогу родинам загиблих, а також тим, хто досі перебуває у лікарні внаслідок цього ДТП», - каже генеральний директор підприємства.
Читайте також: Кривава ДТП у Кривому Розі: кількість жертв зросла
Читайте також: «Великоднє перемир'я» зірвано: бойовики вчинили 720 обстрілів, не було жодного дня тиші