Суспільство
19 квітня 2018
Печерський суд про зняття арешту з рахунків компаній сина Януковича: Зазначене прізвище в жодних документах не вказувалося
Печерський суд ухвалив рішення 16 лютого і 2 квітня.
news-image

Компанії, з рахунків яких було знято арешт Печерським районним судом Києва, під час засідання суду не пов'язували із сином екс-президента України Віктора Януковича Олександром. Про це повідомила у Facebook прес-служба суду, коментуючи інформацію, поширену 17 квітня, передає «Є!».

Ідеться про скасування арешту рахунків дев'яти фірм: ТОВ "Араніт К", "Квардіс Н", "Тіпікон А", "Вектор-Перспектива", "Компанія з управління активами "ВБР-ІНВЕСТ", "Ді Соуз", "Мелон 8", "Бенефіт-Консалт" і "Лайтрум". Рішення ухвалили 16 лютого і 2 квітня.

Повідомляємо, що в жодних документах, наданих до суду органом досудового розслідування, зазначене прізвище не вказувалося. Крім того, ця інформація не озвучувалася і присутніми в судовому засіданні представниками органу розслідування, – підкреслили у прес-службі суду.

У Печерському суді також зазначили, що стосовно повторного арешту коштів, "як це відбувається практично в щоденній практиці органів слідства в подібних випадках", правоохоронні органи не зверталися.