Події
24 квітня 2018
Серед загиблих у Торонто українців немає, - посольство
Поліція підтвердила, що серед загиблих немає громадян України.
news-image

Серед потерпілих 23 квітня в Торонто українців немає. Про це повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко, передає "Радіо Свобода", пише «Є!».

Як повідомляється, співробітники консульства зв'язалися з місцевою поліцією, яка повідомила, що за підсумками попередньої перевірки ніхто з постраждалих не має українського громадянства. Наразі проводиться перевірка й остаточне підтвердження інформації. Правоохоронці повідомили, що в разі підтвердження іноземного громадянства у кого-небудь із загиблих, негайно повідомлять про це в посольство відповідної країни.

Як повідомляється, район, де сталася трагедія, досі оточено, на перехрестях припарковані вантажівки з піском, а на місці події працює мобільна кримінологічна лабораторія. Жителі сусідніх будинків почали прямо на тротуарах виставляти свічки і залишати записки зі співчуттям сім'ям загиблих різними мовами.

Нагадуємо, що вчора, 23 квітня, в Торонто вантажівка в'їхала у натовп. Унаслідок наїзду 10 людей загинули, ще 16 дістали травми. Поліція вже встановила підозрюваного у скоєнні наїзду - це 25-річний місцевий житель Алекс Мінасян. Його мотиви поки що невідомі.

Читайте також:У Торонто кількість загиблих унаслідок наїзду вантажівки на людей збільшилася до 10 осіб