Події
26 квітня 2018
Росія посилила тиск на Павла Гриба: йому не дають читати газети і не передають листи
За кілька днів має відбутися судове засідання з продовження терміну попереднього ув’язнення Грибу. Також скоро слідство має завершити досудове розслідування.
news-image

Російська Федерація посилила психологічний тиск на українського політв’язня Павла Гриба, йому не передають листи і не дають читати газети. Про це УНН розповів батько Павла Ігор Гриб, пише «Є!».

“На Павла зараз посилився психологічний тиск, йому не передають листи, його листи до нас також не доходять. Не дають читати газети. Це робиться з метою показати, що нібито він тут нікому не потрібний. Стан його здоров’я погіршується, за час його утримання в СІЗО йому кілька разів було погано. Його здоров’я зараз по суті залежить від того, що він їсть, але нормальні корисні продукти передати не вдається. Навіть матері його сокамерника заборонили передачі”, — повідомив Ігор Гриб.

За його словами, за кілька днів має відбутися судове засідання з продовження терміну попереднього ув’язнення Грибу. Також скоро слідство має завершити досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що стан здоров’я Гриба погіршився, а лікування він не отримує.

7 вересня стало відомо, що зниклий в Білорусі українець П.Гриб утримується в Краснодарському СІЗО у РФ.

У РФ Грибу пред’явлено звинувачення за ч.1 ст.205.1 КК РФ (сприяння терористичній діяльності).