Світ
27 квітня 2018
Російські школярі попросили гроші на комп'ютер і за них встановили пам'ятник «Телеграму»
Наразі адміністрація не прийняла рішення про долю арт-об'єкту.
news-image

У російському селі Старополля місцеві школярі звернулись до депутатів за допомогою – дати гроші на придбання нового комп'ютеру. Зазначили, що прилад є необхідним для навчання дітей. Однак на ці гроші школярі придбали потрібні матеріали і встановили пам'ятник "Телеграму" у виді логотипу месенджеру – блакитного літачка.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Сільський голова Віталій Овлаховский розповів, що до депутата Володимира Петрова звернулися школярі із проханням допомоги у придбанні комп'ютеру. Овлаховський додав, що встановлення споруди навпроти будівлі адміністрації стала для нього "несподіванкою".

Петров дав дітям особисті гроші на купівлю ноутбука, а також підписав договір пожертви без вказівки предмета і прізвищ. Оскільки хлопці неповнолітні, – додав голова.

Хлопці на ці гроші вони придбали матеріали і зробили пам'ятник. Разом з тим, вони прийшли до сільського голови з договором від депутата і попросили дозволу встановити його на майданчику поруч з адміністрації.

"Тобто хлопці обдурили і главу, і депутата", – говорить він.

Наразі адміністрація не прийняла рішення про долю арт-об'єкту. Для початку, вирішили порадитися з місцевими депутатами і жителями.

Читайте також: Голова ЦВК Росії Памфілова потрапила у базу «Миротворця»
Читайте також: У Росії під час снігопаду школярів вивели марширувати в літньому одязі: фото