Суспільство
29 квітня 2018
Українці застрягли в Єгипті: повернення додому знову перенесли
Понад 200 українців застрягли в Шарм-ель-Шейху 27 квітня.
news-image

Громадяни України, які застрягли у єгипетському Шарм-ель-Шейху, можуть повернутись додому вже у понеділок, 30 квітня, передає «Є!».

27 квітня понад 200 українців не змогли вилетіти з популярного курорту Шарм-ель-Шейх чартерним літаком авіакомпанії Yan Air до Львова через технічні причини.

Пізніше стало відомо, що також не зміг полетіти в Україну літак авіакомпанії Egypt Air, зафрахтований українським авіаперевізником.

Ввечері 28 квітня у МЗС України повідомила, що частину українських туристів таки забрали рейсом до Львова. Решту обіцяли доставили рейсами до Києва.

29 квітня начальник управління Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич повідомив, що ситуація з поверненням додому українців, які досі залишаються у Єгипті ускладнюється через відсутність літаків.

За інформацією туркомпанії, ситуація з перевезенням українців з Шарм-ель-Шейха до України ускладнюється. Причина – відсутність літаків. Виліт планується на 30.04, – написав дипломат ввечері у неділю на своїй сторінці у Twitter.