Події
1 травня 2018
Нападникам на нардепа Найєма оголошено підозри
Двоє із затриманих мають громадянство РФ.
news-image

Зловмисникам, причетним до хуліганських дій та нанесенню тілесних ушкоджень народному депутату України Мустафі-Масі Найєму оголошено підозри. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва, передає «Є!» 

Нагадаємо, інцидент стався увечері 30 квітня 2018 року біля Бесарабського ринку.

"На даний час троє учасників конфлікту, причетних до нападу на депутата та його побиття, затримані в порядку ст. 208 КПК України. Це чоловіки 1999 та 1996 р.н. Двоє з них мають громадянство РФ та перебувають на території України на підставі посвідок про тимчасове проживання, ще один - громадян України", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Затриманим оголошено про підозру за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Автомобіль "Мерседес Геленваген», на якому рухались зловмисники, вилучено та поміщено на штрафмайданчик.

Крім того, заочно оголошено про підозру ще одному чоловіку, який безпосередньо наніс депутату удар в обличчя, спричинивши останньому тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

Його дії кваліфіковано за ч.2 ст. 296 КК України та ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне пошкодження) КК України.

"Вживаються заходи для встановлення його місцеперебування та оголошення у розшук", - повідомили у прес-службі.