Події
2 травня 2018
На Харківщині під час ДТП загинув відомий стрітрейсер
Підозрюваного у вчиненні аварії затримала поліція.
news-image

Моторошна аварія на Харківщині – біля селища Кутузівка лоб у лоб зіткнулись позашляховик та легковик. Останній розтрощило до невпізнаваності. Серед розкиданих речей навколо - оберемок білих троянд. Їх на знак примирення водій подарував своїй дівчині, з якою саме їхали на відпочинок за місто. Пасажирка дивом вижила, її хлопець загинув на місці. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок, передає «Є!»

За свідченням очевидців, позашляховик вилетів на зустрічну смугу і влобову зіткнувся із "Шевроле". Удар був такої сили, що "Шевроле" фактично розтрощило. Її водій загинув на місці.

У соцмережах чи не одразу поширили інформацію, що загиблий - відомий у Харкові стрітрейсер. На місце аварії почали з'їжджатися його друзі та прихильники. Вони кажуть, що саме водій "Тойоти" і спровокував ДТП:

"Ленд Крузер" ішов на обгін. За словами чоловіка, якого обігнали, йшов під 200 кілометрів, вилетів на зустрічну і стався удар з корветом".

На місці аварії - розгублений чоловік. Це - батько загиблого водія "Шевроле". Він каже, що син за кермом - від 13 років, і попри захоплення екстримом, був обережним водієм:

"Із 13-14 років він їздив, кермував. Він адекватний хлопець повністю, ні алкоголь, ні наркотики. Сім'я залишилася без сина", - каже батько загиблого Микола Василенко.