Події
3 травня 2018
До гасіння пожежі у Балаклії залучили авіацію
Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.
news-image

Для ліквідації пожежі у Балаклії Харківської області, яка спалахнула на території колишнього сховища боєприпасів, залучена авіація. На місці події також працюють пожежні команди ЗСУ та ДСНС.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Зазначимо, 3 травня у Балаклії на Харківщині знову чутно вибухи та загорівся склад з боєприпасами.

Пожежа та подальші вибухи боєприпасів у Балаклії сталися внаслідок загорання сухої трави. Там тривали роботи з очищення та розмінування залишків снарядів, які не розірвалися внаслідок минулорічної надзвичайної події. ЗМІ своєю чергою зазначають, що надзвичайна ситуація виникла через те, що один із пожежних танків наїхав на снаряд.

Для ліквідації пожежі залучено 2 пожежні танки, інженерну машину розгородження, 8 пожежних автомобілів, літак Ан-32 та вертоліт Мі-8. Також додатково направлено ще 2 пожежні танки, – мовиться у повідомленні Міноборони.

Там також зазначили, що на місці здійснюється повітряна розвідка за допомогою вертольота, а для оточення території залучено підрозділи Військової служби правопорядку у ЗСУ.

Також повідомляється, що для з’ясування обставин на місце події літаком скеровано оперативну групу Міноборони та Генштабу ЗСУ.

Читайте також: На Придніпровській ТЕС сталася аварія: у повітря піднявся чорний дим
Читайте також: Російський військовий вертоліт розбився під час навчань у Балтійському морі