Спорт
5 травня 2018
Хацкевич: Ми повинні витримати удар, будемо налаштовуватися на Кубок
Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував нічию з «Маріуполем».
news-image
«Динамо» втратило очки і фактично вбило інтригу в чемпіонських перегонах.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував нічию з «Маріуполем» (1:1). Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу, передає «Є!».

Напевно, моя помилка в тому, що я не вгадав з одним гравцем зі стартових хвилин. У нас не було вибору в середині поля, дві людини випали, ми тримали центр поля під контролем, але Гармаш і Буяльський - гравці більш креативні, нам цього не вистачило. Намагалися грати в три захисники, намагалися розтягнути гравців суперника, але не вистачило одного гравця в карному майданчику. Були хороші передачі з флангів, але ніхто не замикав. Десь не вистачило майстерності, десь зіграв воротар. Але ми повинні витримати удар, будемо налаштовуватися на Кубок. Напевно, це найважливіша гра сезону. У нас наступний матч з «Шахтарем». Подивимося, в якому стані буде суперник. Зрозуміло, будемо переживати за «Зорю», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, в матчі 30-го туру УПЛ «Динамо» зіграло внічию 1:1 з «Маріуполем». Кияни втратили важливі два очки і тепер, якщо «Шахтар» обіграє «Зорю», то випереджатиме киян на 5 очок за два тури до фінішу.