Суспільство
5 травня 2018
«Укрзалізниця» пропонує вболівальникам ЛЧ УЄФА «лоукост номери»
В кімнатах відпочинку станції Київ-Пасажирський завчасного бронювання немає.
news-image
Вболівальники Ліги чемпіонів УЄФА, які приїдуть до Києва 26 травня на матч за участю англійського «Ліверпуля» та іспанського «Реала», можуть орендувати кімнати відпочинку залізничної станції Київ-Пасажирський без націнки.

Про це повідомляється на сайті "Укрзалізниці", передає «Є!».

В інформації зазначається, що в кімнатах відпочинку станції Київ-Пасажирський завчасного бронювання немає, а вартість номерів не змінюється. Тому ті іноземці, які, приїхавши до Києва, захочуть орендувати кімнати відпочинку на вокзалі, зможуть суттєво зекономити.

Умови проживання у номерах на Південному та Західному вокзалах столиці цілком прийнятні. У них зроблений якісний ремонт, є душова кімната, туалет, телевізор і холодильник. Також є і двокімнатні номери. Вартість проживання у них становить 200—700 грн залежно від облаштування, - повідомляє сайт.
Ми поселяємо гостей щодня о 12 год., — розповідає завідуюча сервісним центром Південного вокзалу у Києві Тетяна Талько. — Якщо будуть вільні місця, то, звичайно, фанатів з радістю приймемо.

Подорожуючі, які приїхали з домашніми тваринами, також можуть зупинитися в кімнатах відпочинку на вокзалі.

Ми дозволяємо поселятись у нас тим людям, котрі подорожують з домашніми улюбленцями. Проте вони мають надати необхідні довідки від ветеринарів і слідкувати, аби тварина не заважала іншим гостям, — розповідає Тетяна Талько.
Вона також зазначила, що оплатити проживання можна або готівкою, або платіжною карткою.

Наразі, за три тижні до видовищного матчу, готелі вже підняли ціни втричі — деякі номери пропонують по 100 тис. грн (3200 євро) за добу. Так само збільшилась і вартість добової оренди квартир у центрі Києва, принаймні на день фіналу Ліги чемпіонів. Тим не менш, лоукост варіанти залишилися, підкреслюють в "Укрзалізниці".

Як повідомлялося, фінальний поєдинок Ліги чемпіонів УЄФА "Ліверпуль" (Англія) - "Реал" (Іспанія) пройде на НСК "Олімпійський" 26 травня. Двома днями раніше на іншій київській арені - стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського - відбудеться фінал жіночої Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться німецький "Вольфсбург" та французький "Ліон".