Події
5 травня 2018
На Сумщині під виглядом макової соломки продавали сировину для наркотиків (фото)
Обшук провели на одному зі складів, що належить приватному підприємству.
news-image

В одному з місцевих магазинів Конотопа, що на Сумщині, під виглядом харчових продуктів наркозалежним продавали сировину для виготовлення наркотиків.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Під час обшуків правоохоронці знайшли та вилучили понад 700 мішків із речовиною рослинного походження, що схожа на макову соломку та макове насіння. Окрім цього, у зловмисників знайшли 50 набоїв різних калібрів, револьвер, 38 мобільних телефонів, 19 паспортів громадян України та близько 10 тисяч гривень готівки.

Обшук провели на одному зі складів, що належить приватному підприємству, магазині, а також за місцем проживання керівника підприємства.

Наразі двом особам вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів у великих розмірах) КК України. Підозрювані затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Сировину доправили на експертне дослідження. Правоохоронці з’ясовуються канали її поставки та коло причетних до купівлі-продажу наркотичної сировини осіб.

Підозрюваним загрожує позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Разом з тим, розпочато кримінальне провадження за фактом зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу - за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, під Києвом у коробках із роликами

Під Києвом у коробках із роликами знайшли п’ять кілограмів кокаїну на 8 млн гривень
знайшли п'ять кілограмів кокаїну на вісім мільйонів гривень. Правоохоронці блокували на Київщині контрабанду в Україну великої партії кокаїну. 

Читайте також: Активісти провели моніторинг незаконної торгівлі тютюном у Києві