Суспільство
6 травня 2018
Китайський велетень Huawei запатентував диво-годинник
Huawei запатентував ігровий "розумний" годинник.
news-image

Всесвітня організація охорони інтелектуальної власності (WIPO) ) выдала компанії ) Видала Huawei патент на смарт-годинник з ігровими функціями і незвичайним способом управління – за допомогою ремінця.

Про це пише ресурсу LetsGoDigital, передає «Є!».

Зазначається, що вищезазанчений гаджет оснащено ремінцем, зовнішня поверхня якого підтримує сенсорне введення та є чутливою до сили натискання.

Так, за допомогою жестів можна гортати списки, виділяти текст, змінювати розмір елементів на екрані, управляти зумом камери тощо. При цьому пальці не будуть закривати і без того невеликий дисплей годинника.

На зображеннях, які заразх ширяться мережею, також показано варіант віртуальної клавіатури, але зручність набору тексту на ній – під великим питанням.

До слова, під час ігор ремінець використовується як геймпад: як у вертикальному положенні (варіант для гонок), так і в горизонтальному (платформери, бродилки). Щоправда, ця функція навряд чи буде дуже затребуваною, тому що під рукою практично завжди є смартфон з великим екраном.

Втім, годинник може синхронізуватися і з грою на мобільному апараті. Такий контролер рухів може стати в нагоді в симуляторах бігу з перешкодами, катання на лижах або стрибків на батуті.