Події
7 травня 2018
Сьогодні в Росії пройде церемонія інавгурації Путіна
Церемонія вступу президента РФ на посаду розпочнеться опівдні.
news-image

Церемонія вступу президента РФ на посаду 7 травня пройде за вже усталеним, традиційним сценарієм. Про основні його пункти в переддень інавгурації в бесіді з ТАСС розповів прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков, передає «Є!» із посиланням на Українські новини. 

"З початком церемонії президент відправиться з робочого кабінету (у Першому корпусі Кремля) у Великий Кремлівський палац", - сказав Пєсков.

Після прибуття в ВКП обраний глава держави пройде анфіладе залів через Георгіївський та Олександрівський в Андріївський, де і прийме присягу.

"Після цього президент вийде через Червоний вихід ВКП на Соборну площу, де відбудеться огляд параду Кремлівського полку", - продовжив прес-секретар.

Потім у Благовіщенському соборі Кремля за традицією пройде коротке богослужіння, додав він.

"Під час цьогорічної церемонії гості, запрошені на інавгурацію, будуть розміщені не тільки в залах ВКП, але і на Соборній площі", - уточнив Пєсков. "На церемонію, зокрема, запрошені та довірені особи президента, і представники різних рухів та організацій, які допомагали главі держави в його роботі і під час виборчої кампанії", - зазначив він.

Церемонія вступу президента РФ на посаду розпочнеться 7 травня опівдні.

Читайте також: Російська делегація на Євробаченні несла прапори «ЛДНР» вулицями Лісабона (фото, відео)