Інтернет
7 травня 2018
ТОП-25 найпопулярніших в Україні сайтів
Facebook наразі є єдиною соцмережею, що входить у ТОП-10 популярних серед українців сайтів.
news-image

Представник світового лідера в галузі маркетингових досліджень компанія ТОВ «Тейлор Нельсон Софрез Україна» (TNS в Україні) оприлюднила рейтинг сайтів, що були популярні в Україні у квітні 2018 року. Рейтинг оприлюднено на сайті «Тейлор Нельсон Софрез Україна», передає «Є!» із посиланням на Укрінформ.

Так, найвідвідуванішим ресурсом в Україні у квітні була пошукова система Google.

Друге місце посідає відеохостингова компанія YouTube, що надає користувачам послуги зберігання, доставки та показу відео.

На третьому місці розташувалася соціальна мережа Facebook.com, яка наразі є єдиною соцмережею, що входить у ТОП-10 популярних серед українців сайтів. Соціальна мережа Instagram посіла 12-те місце.

П'яте місце за популярністю має сайт націоналізованого в 2016 році банку "Приватбанк". Шосте місце - за інтернет-енциклопедією "Вікіпедія"

Серед найпопулярніших в українців інтернет ресурсів опинилися торгові майданчики - OLX.ua (4-те місце), Prom.ua (7-ме місце), Rozetka.com.ua (8-ме місце) та китайський - AliExpress.com (16-те місце). Крім того, популярним є довідковий фармацевтичний сайт Tabletki.ua (19-те місце).

До рейтингу увійшли два сайти-агрегатори новинних та інших ресурсів - UKR.NET (9-те місце) та I.UA (15-те місце).

До рейтингу потрапили сайт українського цілодобового телеканалу новин "Телеканал 24" (18-те місце), сайт Телевізійної служби новин ТСН телеканалу 1+1 (22-е місце) та сайт газети "Сегодня" (25-те місце).

У рейтингу найпопулярніших також блогохостинг компанії Google - Blogspot.com (21-ше місце).

На 10-му та 17-му місцях розташувалися два сайти прогнозу новин - SINOPTIK та GISMETEO.

На 20-му місці за популярністю опинився сайт "Нової пошти".

На передостанньому місці рейтингу сайт пошуку роботи та працівників - Work.ua.

Водночас російські соцмережі Vk.com та Odnoklassniki.ru, а також пошукова система Yandex.ua та один з найбільших безкоштовних сервісів електронної пошти російськомовного сектору інтернету інтернет-портал Mail.ru все ще тримають долю користувачів, яка дозволяє ресурсам входити у ТОП 25 популярних сайтів, посідаючи відповідно 11-те, 13-те, 14-те та 23-тє місця.

Читайте також: В Україні побільшало мільйонерів. Наймолодшому – 7 років