Політика
12 лютого 2015
Психологічний портрет Путіна в Мінську (фото)
news-image
"Після того як минулого тижня було піднято питання про психічне здоров'я Путіна, сьогоднішні переговори в Мінську, з великою кількістю різнопланових фото, цілком можуть зійти для чергового аналізу. Не знаю, наскільки зацікавляться цими даними в Пентагоні, де і без того вже для себе давно розставили пріоритети у форматі спілкування з президентом всієї Росії, але розглянути детально його "мову тіла" і міміку буде вельми корисним і цікавим", - пише в своєму блозі популярний український блогер "Злой Одессит", передає Єдність.інфо.

Перший висновок - Путін приїхав на переговори під серйозним психологічним стресом. Він насилу володів собою під час зустрічей і вів себе вкрай скуто, намагаючись максимально дистанціюватися від учасників заходу. При цьому відчував сильний тиск.

Простіше кажучи, більш серйозного удару по нервовій системі, президент Росії не відчував з часів горезвісного G-20, от тільки цього разу не було поруч позитивної розрядки у вигляді коали. А тому, психічні страждання були на порядок вище і це при тому, що Володимир Володимирович і справді швидше нездоровий, ніж навпаки.

Читайте також: Путін намагався сісти на стілець, але Олександр Лукашенко йому не давав (відео)

ПРИЛЕТІВ

НАСТОРОЖЕНИЙ І СКУТИЙ

Особливо тут добре видно сильне внутрішнє переживання і напруженість

Хода нездорової людини. В черговий раз переконуюся в тому, що чутки про онкологію або серйозне захворювання хребта аж ніяк не чутки.

Відверте лицемірство.

Відразу видно по виразу обличчя - Путін зараз переживає момент серйозного внутрішнього переживання, яке намагається приховати гримасою байдужості, але це в нього виходить вкрай погано.

Незручність. Ця компанія і майбутня розмова Путіну не подобаються, він не відчуває себе тут комфортно, але, на жаль, змушений терпіти, щоб не впасти ще нижче. Хоча, куди вже нижче?

Ізгой.

Найяскравіший момент усієї зустрічі. Стрес позначився настільки сильно на Путіні, що він не зміг контролювати своє тіло і зламав олівець. Однояйцеві брати? Ну, ви зрозуміли про кого я.