Україна
11 травня 2018
Погода на вихідні: в Україні похолоднішає до +14 і пройдуть дощі з грозами
У суботу, 12 травня, на більшій частині території України пройдуть дощі з грозами, сухо буде тільки на заході і в Криму.
news-image

В Україні найближчими вихідними пройдуть дощі з грозами. Також очікується похолодання до +14 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише «Є!» з посиланням на 112

У суботу, 12 травня, на більшій частині території України пройдуть дощі з грозами, сухо буде тільки на заході і в Криму.

 

 

У західних областях очікується хмарна погода без опадів. Вдень температура повітря триматиметься на рівні від +20 до +26. На сході синоптики прогнозують дощі з грозами. Вдень стовпчик термометра покаже 14-16 градусів вище нуля. У центральній частині країни очікуються сильні дощі, лише у Вінницькій області синоптики прогнозують суху погоду. Середня температура повітря вдень +14...+18 градусів 

На півночі пройдуть дощі з грозами, денна температура від 16 до 22 градусів вище нуля. У південному регіоні сухо буде тільки в Криму, в інших областях пройдуть сильні дощі. Вдень стовпчики термометра покажуть 17-19 градусів тепла.

У Києві очікуються дощі з грозами, температура вдень від +19 до +21. 

У неділю, 13 травня, дощі з грозами накриють всю Україну, середня температура повітря вдень +17...+20 градусів.

 

 

На заході вдень стовпчики термометра покажуть 16-18 градусів тепла. У східному регіоні денна температура повітря +18...+20 градусів. У центрі країни температура повітря вдень 14-20 градусів вище нуля.

У північних областях, за інформацією синоптиків, денна температура становитиме 15-18 градусів вище нуля. На півдні середня температура повітря вдень +16...+19 градусів.

У Києві цієї неділі повітря вдень прогріється до +15...+17 градусів.

Читайте також:У Києві цього травня зафіксували вже 12 температурних рекордів

Читайте також:Авіапереліт Порошенко в Німеччину обійшовся Україні в мільйон гривень