Події
11 травня 2018
У Дніпрі посеред вулиці на смерть забили жінку
Тяжкі тілесні ушкодження призвели до смерті 35-річної жінки.
news-image

У Дніпрі чоловік після вживання спиртного забив до смерті жінку посеред вулиці. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції міста, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.

Відзначено, що 10 травня, близько 4:00 патрульні виявили на вулиці Виборзька невідому жінку, яка лежала без ознак життя. На обличчі жінки були суцільні садна і гематоми. Лікарі швидкої констатували її смерть.  

За даними відомства, патрульні помітили сліди крові, що ведуть до одного з будинків. Поліцейські опитали жителів, які вказали, що ймовірно розшукувана ними особа перебуває на п'ятому поверсі.

"Коли інспектори піднялися туди, то побачили криваві сліди. В одній із квартир сліди хтось намагався витерти. Через отвір замка було видно, що в приміщенні включене світло, а на підлозі спить чоловік. Патрульні постукали в двері. Той їх відкрив. У чоловіка були ознаки алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

В ході спілкування патрульні помітили на його взуття сліди крові.

"Чоловік незабаром підтвердив, що разом з потерпілою вживав алкогольні напої і в них виник конфлікт. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Підозрюваного в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що, ймовірно, і призвели до смерті 35-річної жінки, доставили в Чечелівський відділок поліції", - резюмували в патрульній службі Дніпра.
Читайте також: У Києві внаслідок стрілянини загинув чоловік