Квіти і коровай: як українці зустрічали MELOVIN після Євробачення (фото)
Користувачі мережі уточнили, що раді гарному настрою MELOVIN не дивлячись на результат пісенного конкурсу.
news-image

Разом з журналістами, виконавця зустрічала юрба фанатів, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Представника України на пісенному конкурсі Євробачення 2018 MELOVIN в терміналі аеропорту Києва зустрічала юрба фанаток і журналісти. Відповідне відео співак опублікував на своїй сторін

ці в Instagram. "Як я нудьгував. Ваша любов і є моя головна перемога", - підписав він знімок.

Слід уточнити,  що фанати MELOVIN зустрічали співака з допомогою його пісні, короваю, рушника і квітів. Більше того, кілька фанатів подарили виконавцю маленькі прапорці України.   

У той же час користувачі мережі уточнили, що раді гарному настрою MELOVIN не дивлячись на результат пісенного конкурсу. 

"Мені стало легше, коли побачила, що ти посміхаєшся. Ти мега талановитий, щирий і гарний. Все у тебе буде добре. Пишаємося і любимо тебе. Ти наш герой" – сказала користувач Лілія Роуз.
"Я впевнена, що для більшості українців ти стоїш на першому місці. Тому що всі розуміють, що так, як тебе оцінили судді – це не справедливо. Таке відчуття, що вони просто хотіли позбутися конкуренції. І не переживай, не сумуй. У тебе все попереду", – підкреслила юзер Ірина Кімак.

До речі, під час проведення пісенного конкурсу Євробачення 2018, російські журналісти намагалися взяти коментар в українців, після того як їм відмовив у спілкуванні MELOVIN.

Про це повідомив журналіст Дмитро Фурдак. За його словами, продюсерка російського "Першого каналу" намагалася поговорити з ними про представника України, однак після пропозиції поспілкуватися на тему "могил українських солдатів" поспішила піти.

Читайте також:На Євробаченні-2018 назвали кращого композитора і найбільш артистичну співачку