Війна
14 травня 2018
Бойовики зірвали розведення сил у Станиці Луганській
На Донбасі незаконні збройні формування війська вчергове зірвали розведення сил у Станиці Луганській, яке попередньо було заплановано на 15 травня.
news-image

За даними СЦКК, терористи здійснили обстріл військовослужбовців ЗСУ з гори Князь Ігор, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

На Донбасі незаконні збройні формування війська вчергове зірвали розведення сил у Станиці Луганській, яке попередньо було заплановано на 15 травня. Про це в понеділок, 14 травня, повідомляє українська сторона СЦКК, передає прес-центр штабу ООС.

"Вчора близько 20.14 хвилин на ділянці розведення російсько-окупаційні війська застосували великокаліберні кулемети по позиціях Збройних Сил України. Обстріл військовослужбовців ЗС України бойовики здійснювали з гори Князь Ігор, що на тимчасово непідконтрольній території Урядові України", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, українська сторона СЦКК уже поінформувала Спеціальну моніторингову місії ОБСЄ про відповідний факт.

"Українська сторона СЦКК черговий раз зазначає, що підрозділи Збройних Сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища Станиця Луганська у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил і засобів на лінії розмежування", – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 24 квітня бойовики російсько-окупаційних військ вкотре порушили режим тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін неподалік Станиці Луганської. 

Читайте також:Доба у зоні бойових дій на Донбасі: 63 обстріли, двоє поранених