Сергій Звєрєв планує переплюнути Кончиту Вурст на Євробаченні 2015
Російські «охоронці моралі» так були зайняті критикою «Левіафана», що не помітили, як один з найбільш неординарних представників шоу-бізнесу зібрався представляти їхню країну на Євробаченні 2015.
news-image

До такого сміливого кроку «зірку» підштовхнув Філіп Кіркоров. Артист збирається переплюнути Кончиту Вурст, і на 100% упевнений у своїй перемозі, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на СТБ.

«Філіп давно про це говорив:« У тебе хіти пішли - Алла, Dolce & Gabbana, Заради тебе. Що ти сидиш? Тобі потрібно на «Євробачення» їхати і виступати! »Але, на жаль, у мене тоді був щільний графік, мені було не до цього», - розповів Звєрєв.

Шоумен стверджує, що йому неодноразово пропонували виступити на Євробаченні від інших країн, але він готовий представляти тільки Росію.

«Я навіть з переляку сів і за ніч написав приспів пісні, дуже хітовий! Але поки не буду показувати, а то Басков може вкрасти, як мої піджаки з блискітками. Дуже ржачний приспів вийшов, як раз під формат «Євробачення» », - поділився планами артист.

Нагадаємо, цього року конкурс «Євробачення» буде проходити на батьківщині «бородатою співачки» Кончити Вурст - в Австрії.