Події
15 травня 2018
Куди звертатися українцям за допомогою в Ізраїлі: МЗС радить уникати небезпечних районів
Українцям треба уникати місць проведення демонстрацій, а також неухильно виконувати і вказівки поліції Ізраїлю та посадових осіб.
news-image

Міністерство закордонних справ України радить українцям утриматися від відвідання окремих районів Ізраїлю – східної частини Єрусалиму та прилеглих територій до Сектору Газа.

Про це повідомляє прес-служба консульської служби МЗС України, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

У зв’язку із запланованими палестинськими радикальними угрупованнями масовими демонстраціями існує загроза різкого загострення безпекової ситуації в районах, прилеглих до адміністративного кордону з Сектором Газа, місць компактного проживання арабського населення на півночі Ізраїлю (Іудея і Самарія), а також Східного Єрусалима, – йдеться у повідомленні.

У разі різкого загострення ситуації у цих районах країни, українцям треба уникати місць проведення демонстрацій, а також неухильно виконувати і вказівки поліції Ізраїлю та посадових осіб, відповідальних за безпеку у місці перебування.

Зазначається, що у випадку надзвичайних ситуацій, загрози життю та здоров’ю під час перебування на території Ізраїлю, варто невідкладно звертатися до Посольства України в Державі Ізраїль за номером телефону: +972 3 627 33 03, за телефоном "гарячої лінії": + 972 54 667 67 82.



Читайте також: Українці ризикують своїм життям на смертельних атракціонах