Події
16 травня 2018
Націоналісти заявили про намір блокувати концерт Козловського в Києві
Козловський виступав у Москві 9 травня.
news-image

Праворадикальна українська організація "Сокіл" планує блокувати концерт співака Віталія Козловського, який повинен відбутися в Києві 21 травня. Заява київського осередку організації у Facebook 15 травня опублікував її учасник Володимир Назаренко.

Він нагадав, що Козловський виступав у Москві 9 травня, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Такий вчинок націоналісти "Сокола" вважають неприпустимим і антидержавним, звертають увагу відповідних органів і Служби безпеки України на цю ситуацію і заявляють, що в разі допущення проведення концерту непатріотичного "співака" Козловського ми залишаємо за собою право блокувати його", – написав Назаренко.

9 травня Козловський виступив на концерті в московському районі Солнцево. 11 травня співак, коментуючи свій виступ в РФ, заявив, що ветерани в Москві такі ж, як і в Києві, і що він залишається патріотом своєї країни. За словами Козловського, він не боїться цькування.

Після цього у Львові відмінили запланований на 18 травня концерт співака у нічному клубі "Галерея лицарів". Співачка Анастасія Приходько після поїздки Козловського на День Перемоги до Москви запропонувала провести "ревізію звань і нагород".

Читайте також:Козловський про виступ у Москві: Це не зрада