Події
18 травня 2018
На чотирьох дітей в центрі Черкас впало дерево
Кілька дітей вирішили погойдатися на тросі, що був намотаний між деревами. Одне з них було в аварійному стані і впало на школярів.
news-image

На чотирьох дітей в центрі Черкас впало дерево. Їх із травмами забрали до лікарні. Про це пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Головний речник місцевої Патрульної поліції Зоя Вовк розповіла, що нещасний випадок стався сьогодні близько 12:00 по вулиці Лесі Українки.

Учні 2 класу з вчителями поверталися з екскурсії. Кілька дітей вирішили погойдатися на тросі, що був намотаний між деревами. Одне з них було в аварійному стані і впало на школярів.

"Дітей оглянули лікарі. Трьох відразу відпустили додому. Одного госпіталізували. У нього травмована грудна клітина та перелом кісток лівої гомілки. Хлопчик зараз знаходиться в травматології. Як будуть зростатися кістки не знаємо. Тому в лікарні він пробуде ще довго", - розповідає головний лікар обласної дитячої лікарні Микола Кондрацький.

Справою займаються правоохоронці.

У Києві в Солом'янський районі величезне дерево впало на дорогу на бульв. Вацлава Гавела. Старе прогниле дерево впало біля житлового будинку, яке перекрило проїзд для автотранспорту. Повідомлення про надзвичайну подію надійшло рятувальникам о 14:40.