Події
18 травня 2018
Глава МЗС України відреагував на пропозицію підірвати Кримський міст
Після цього в Посольстві РФ в США попередили Рогана про кримінальну відповідальність за пропозицію підірвати міст в окупований Крим.
news-image

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про те, що не говорив з журналістом Томом Роганом, який є автором скандальної публікації з закликом підірвати Кримський міст. Сама колонка Рогана не варта уваги, написав глава МЗС України в Twitter.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Щойно прочитав колонку Тома Рогана. Смішно. Я ніколи не говорив з цією людиною і насправді цю статтю навіть не варто коментувати. Не впевнений, чи хоче він мене представити як героя, або як злочинця. Насправді, це не має значення. Схоже на чергову російську провокацію", - написав Він.

 Як повідомляв УНІАН, 15 травня видання The Washington Examiner опублікувало статтю Тома Рогана із закликами підірвати Кримський міст. Роган, зокрема, написав, що «Україна тепер повинна знищити елементи мосту», і що у неї є кошти для нанесення авіаударів». Після цього в Посольстві РФ в США попередили Рогана про кримінальну відповідальність за пропозицію підірвати міст в окупований Крим. У диппредставництві заявили, що чекають від The Washington Examiner пояснень, наскільки даний матеріал відображає його редакційну політику.


Читайте також: В Україні сформують нову бригаду морської піхоти
Читайте також: У Росії відповіли на заклик журналіста підірвати Кримський міст