Суспільство
19 травня 2018
Нападник на школу в Техасі хотів покінчити з життям
Поліція також виявила вибухові пристрої як у школі.
news-image
Підліток, який вчинив масові вбивства у школі Санта Фе в Техасі у п'ятницю, планував в кінці покінчити із життям, однак йому не вистачило на це духу і його затримали правоохоронці.

Про це повідомив під час спеціальної прес-конференції цього ж дня губернатор штату Техас Грег Еббот, передає інформагентство Reuters, передає «Є!».

Учень, який у п'ятницю розстріляв у старшій школі в Техасі десятьох людей, у тому числі однокласників, планував завершити свій напад самогубством, але замість цього був оточений поліцією, - заявив Ебботт.

При цьому повідомляється, що поранення отримали ще десятеро людей під час стрілянини в навчальному закладі. 17-річний нападник використав револьвер свого батька 38-го калібру.

Правоохоронці затримали стрільця, а також ще одну людину. При цьому називається ім'я нападника – Дімітріус Пагуртіс. За словами губернатора "він не насмілився вбити себе".

Поліція також виявила вибухові пристрої як у школі, так і поза шкільним кампусом, які були виготовлені в саморобний спосіб.

У старшій школі Санта Фе навчається понад 1,4 тис. учнів.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю в старшій школі міста Санта Фе у американському штаті Техас стався напад із застосуванням вогнепальної зброї, в результаті якого загинуло 10 осіб. Пізніше правоохоронці виявили вибухівку в самій школі та поруч з нею.