Світ
19 травня 2018
Який титул отримає Меган Маркл після весілля: офіційні дані
Після довгоочікуваної церемонії вінчання американська акторка офіційно приєднається до королівської сім'ї.
news-image

Сьогодні, 19 травня, у Віндзорському палаці відбудеться урочиста церемонія вінчання принца Гаррі та Меган Маркл. Весь світ очікує не тільки самої церемонії, але й інформації про королівський титул американки.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

На сайті Кенсінгтонського палацу королівська родина розвінчала всі чутки та розповіла, який титул матимуть принц Гаррі та Меган Маркл після весілля. 

Після довгоочікуваної церемонії вінчання американська акторка офіційно приєднається до королівської сім'ї. І хоч принц Гаррі має мало шансів, щоб стати монархом, за традицією, і він, і його дружина, матимуть титул. Королева Єлизавета ІІ вирішила, що знаменита пара величатиметься герцогом та герцогинею Сассекськими. 

Королеві сьогодні було приємно присудити Генрі Уельському титул. Його звання буде герцог Сассекський, граф Дамбартон і барон Килкейл. Таким чином, принц Гаррі стає Його Королівською Високістю Герцогом Сассекським, а пані Меган Маркл у шлюбі стане Її Королівською Високістю Герцогинею Сассекською, – зазначили в офіційному повідомленні.
Читайте також: У Віндзорі багато хто провів ніч під відкритим небом в очікуванні весілля принца Гаррі