Події
19 травня 2018
Зламана щелепа, струс мозку та пошкоджені зуби: у Полтаві побили журналіста (фото)
Він розповідає, що його товаришу Дмитру Демосу представники Соцпартії погрожували через його коментарі у Facebook.
news-image

У неділю, 18 травня, в приміщенні офісу Полтавського осередку Соціалістичної партії України побили журналіста порталу "Трибуна" Ярослава Журавля.

Про це повідомляє Журавель у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Він розповідає, що його товаришу Дмитру Демосу представники Соцпартії погрожували через його коментарі у Facebook.

Журавель з Демосом вирішили прийти до офісу Соцпартії, щоб розібратись у даному інциденті. Після чого журналіста побили, як він висловився, "представники силового крила партії".

"Але навіть не встигнувши щось запитати толком, як Сергій Чередніченко (голова полтавського осередку "Соціалістичної партії" – "24") почав обкладати матом Дмитра. Я тільки встиг сказати, щоб перейшли на спокійний тон, як хлопець збоку почав мене провокувати, ображати. Поки я не бачив, цей хлопець, начебто Антон, ударив мене збоку. Можливо кастетом. Стілець перевернувся, я впав зі стільця і відчув декілька сильних ударів в потилицю. Не встиг я встати, як ще пройшла серія ударів. В той час інший учасник Алоев Михайло почав мене виштовхувати поки із за його спини перший ще кидав удари", – наголошує журналіст Ярослав Журавель.

Натомість, голова "Соціалістичної партії" Чередніченко написав у Facebook, що журналіст Журавель з товаришем навмисно провокували.

"Вирішили нас потролити", – додає він.

Також наголошує на тому, що "ніякої журналістської роботи не було".

Читайте також: Авіакатастрофа на Кубі: українців серед пасажирів літака не було