Війна
21 травня 2018
Обстріл околиць Торецька триває, є поранені серед військових
З Торецького центру соціально-психологічної реабілітації евакуювали 34 дитини, сімох забрали батьки, інших розмістили в лікарні.
news-image

Обстріл околиць Торецка Донецької області триває, серед українських військових є поранені. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський ,інформує «Є!» з посиланням на РБК.

За словами Жебрівського, з Торецького центру соціально-психологічної реабілітації евакуювали 34 дитини, сімох забрали батьки, інших розмістили в лікарні.

"З ними вже попрацювали психологи, їх стан задовільний. Вибиті вікна вже склять, все необхідне є. Повноцінне харчування для дітей, які перебувають у лікарні, організували. Говорив з головним лікарем: діти будуть в медустанові, поки не стабілізується ситуація", - підкреслив Жебрівський.

Він також відзначив, що обстріл околиць Торецька триває. Пошкоджено три будинки в Південному, перебитий газопровід низького тиску, дві вулиці залишаються без газу. Крім того, в Залізному міни пошкодили будинок і перебили лінії електропостачання, в результаті чого близько 10 тис. абонентів залишилися без електрики. 

"Ремонтні бригади вже працюють, обіцяють незабаром все відновити. Спасибі їм за мужність і професіоналізм... Скільки б не намагалися проросійські найманці похитнути нашу оборону, це їм не вдасться: наші військові тримаються міцно, хоч за сьогодні, на жаль, маємо серед них поранених", - додав Жебрівський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу Торецька пошкоджено центр реабілітації, проводиться евакуація.

Читайте також:З'явилося повне відео ліквідації командира терористів ДНР Мамая (відео)

Читайте також:Бойовики обстріляли дитячий реабілітаційний центр на Донеччині