Концерт співака Віталія Козловського скасували також в Одесі
Низка громадських організацій Одеси готувалися вийти на протест проти виступу Козловського в місті, однак організатори концерту самі скасували захід.
news-image

В Одесі скасували концерт українського співака Віталія Козловського, який мав відбутися 2 червня у клубі Itaka. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба громадської організації «Небайдужі», пише «Є!» з посиланням на Захід Нет.

«Виконавець опинився в центрі скандалу після того, як виступив 9 травня в Москві. Раніше він заявляв, що не знає, кому належить Крим, та публічно підтримував Нелю Штепу, котра допомагала військам країни-агресора захопити місто Слов’янськ», – зазначили в організації.

Активісти повідомили, що низка громадських організацій Одеси готувалися вийти на протест проти виступу Козловського в місті, однак організатори концерту самі скасували захід.

«Небайдужі» висловлюють подяку організаторам виступу Віталія в Одесі за скасування даного заходу, котрий у разі проведення став би жестом демонстрації неповаги до українського народу, що сьогодні боронить країну від російського агресора», – йдеться в повідомленні.

9 травня Козловський виступив на концерті до російського Дня перемоги в московському районі Солнцево.

11 травня співак, коментуючи свій виступ у РФ, заявив, що ветерани в Москві такі самі, як і в Києві, і що він залишається патріотом своєї країни. За словами Козловського, він не боїться цькування.

Після цього у Львові скасували запланований на 18 травня концертвиконавця в нічному клубі «Галерея лицарів». Згодом стало відомо, що концерт Козловського скасували і в Києві.

Водночас російський співак Філіп Кіркоров підтримав Козловського, концерти якого скасовують в Україні. Слова підтримки «російський поп-король» висловив у коментарі під останнім постом Козловського в Instagram.

Нещодавно Віталій опублікував своє фото, а в підписі до нього російською процитував вислів Шекспіра: «Гріхи інших судити Ви так старанно рветеся, почніть зі своїх і до чужих не доберетеся». На що Кіркоров йому написав: «Тримайся, мій друже! Від такого ми стаємо тільки сильнішими!!! Це кажу тобі Я, що пройшов через мільйони бойкотів і анафем! Твій захист – тисячі твоїх шанувальників і глядачів! Вони з тобою! І пам’ятай, собака гавкає – караван іде!».

Читайте також:Націоналісти заявили про намір блокувати концерт Козловського в Києві